Çocuklara Koçarlı Sahip Çıktı

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Temmuz 2017 16:01
Çocuklara Koçarlı Sahip Çıktı
Koçarlı'da üvey annenin 4 çocuğu sokağa atmasının ardından çocuklara tüm Koçarlı sahip çıktı.

Koçarlı ilçesine bağlı Gündoğan mahallesinde üvey annelerinin sokağa attığı çocuklar için başlatılan yardım kampanyası 3 saatlik kısa sürede duyarlı vatandaşların yardımlarıyla tamamlandı.

Tıkla

Koçarlı Haber gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz "Koçarlı'da Üvey Anne Çocukları Sokağa Attı" haberimizin ardından yine gazetemiz, Gündoğan Mahallesi Muhtarı Hanife Kırkuşu ve facebook üzerinden "Koçarlı Sayfası" yöneticileri ile birlikte sokağa atılan çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı.

Yaşanan olayın ardından mahalle halkı tarafından 4 çocuğun yaşaması için ev kiralanmış fakat evde eşya olmadığından dolayı eşya arayışına geçilmişti. Kiralanan evde ihtiyaç olan eşyaları tamamlamak için ise facebook üzerinden başlatılan yardım kampanyası kısa sürede amacına ulaştı ve yardım kampanyasını gören ve duyan yardımseverler yardım için birlik olarak evde ihtiyaç olan bütün eşyaları tamamladılar.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI ÖNCÜ OLDU

Yardım kampanyasının başlamasının ardından Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, çocukların gerekli ihtiyaçlarını karşıladılar.

Sosyal medya üzerinden de yardım kampanyasını duyan yardımsever Koçarlı esnafı ve vatandaşlarda kıyafetten, yiyeceğe, beyaz eşyadan televizyona ve maddi yardıma kadar 4 çocuğun eksiklerini gidererek çocukların rahat etmelerini sağladılar.

ÖZ ANNELERİDE ÇOCUKLARIN YANINA YERLEŞECEK

Yaşanan olaylar sonrası komşular tarafından çocukların öz annesine haber verilerek çocukların durumunun anlatılmasının ardından eşinden ayrıldıktan sonra Güdüşlü mahallesindeki baba evine yerleşen Öz anne A.U ise komşular tarafından kiralanarak çocukların yerleştirildiği eve geleceği ve çocuklarını yalnız bırakmayarak ile yaşayacağı öğrenildi.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Koçarlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Gündoğan Mahallesi Muhtarı Hanife Kırkuşu, yardım kampanyasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Yardım kampanyasına destek olan başta Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik bey'e, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk beye, Koçarlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çalışanları, Koçarlı Haber Şener Alevci beye, Koçarlı Sayfasına, Koçarlı ilçemizin duyarlı halkına, ilçe dışından arayan duyarlı vatandaşlarımıza paylaşımda bulunanlara çocuklarımız adına çok teşekkür ederiz" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.