Delege Adaylarından Kaymakamlığa Suç Duyurusu

GÜNDEM Haber Girişi : 14 Aralık 2018 15:48
Delege Adaylarından  Kaymakamlığa Suç Duyurusu
Koçarlı Ziraat Odası Delege adayları, Pazar günü yapılacak olan Ziraat Odası Delege seçimlerinin iptali için Koçarlı Kaymakamlığına dilekçe verdiler.

Koçarlı Ziraat Odası Delege adayları, Pazar günü yapılacak olan Ziraat Odası Delege seçimlerinin iptali için Koçarlı Kaymakamlığına dilekçe verdiler.

Tıkla

Delege adaylarının bir kısmı delege seçimlerinin adaletli bir şekilde olmadığını belirterek hazırladıkları dilekçe ile toplu olarak Koçarlı Kaymakamlığına delege seçimlerinin iptal olması başvurusu yaptılar.

Delege listelerini askıya çıkarmayan ve delegelere vermeyen muhtarları da şikayet eden delegeler seçimin adaletli bir şekilde yapılmadığını iptal edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Ziraat Odası Delege adaylarının  Koçarlı Kaymakamlığına verdiği dilekçe ise şu şekilde,

“16 Aralık Pazar günü yapılacak olan Ziraat Odası Delege seçimleri, usulsüz şekilde kayıtların silindiği, gerçek çiftçi olmadığı halde Belediye işçilerinin usulsüz şekilde kayıtların yapıldığı, usulsüz olarak üyelerde kaydırma yapıldığı görülmüştür.

İlçe Mahalle Muhtarlıklarına asılması için verilen, Çiftçi listeleri asılmaması için talimat verilerek engellemeler yapılmaktadır.

Yapılan  usulsüz işlemler nedeni ile yasal işlem başlatılarak 16 Aralık 2018 Pazar günü yapılacak Delege Seçiminin iptal edilmesini talep ediyoruz.  Arz Ederiz. 14.12.2018”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.