Esnaf Odasının parasıyla yelek dağıtılmasına tepki yağdı

GÜNCEL Haber Girişi : 21 Ocak 2022 15:20
Esnaf Odasının parasıyla yelek dağıtılmasına  tepki yağdı

Koçarlı Esnaf Odası'nda oda parasıyla seçim çalışmasına tepki yağdı.

Tıkla

 

Koçarlı Esnaf Odası'nda tekrar adaylığını açıklayan mevcut Başkan Hüseyin Yaman’ın oda parasıyla yelek dağıtması tepkilere neden oldu.

 

Koçarlı esnafların menfaatine kullanılması gereken imkanları başkanlık koltuğunda görevini sürdürmek için kullanan Yaman'a tepki gösteren esnaflar, “Pandemi sürecinde esnaflar olarak çok sıkıntılar çektik. Hiçbir zaman ne maddi nede manevi olarak esnaf odası yanımızda olmadı.

 

Bir kere olsun bir telefon açıp ne yapıyorsunuz, nasılsınız diye soran olmadı. Bugün bakıyoruz koltuk uğruna esnafın parasıyla, bizlerin parasıyla seçim almaya çalışıyorlar yelek dağıtıyorlar”diyerek tepki gösterdiler.

 

BİZİM YETKİMİZ YOK DİYEREK HEP GEÇİŞTİRİLDİK

 

Hiçbir sıkıntılarında Esnaf Odasının yanında olmadığını da söyleyen esnaflar, “Dükkanlarımız kapatıldı. Açık olan bazı esnaf arkadaşlarımız ceza yedi. Kiramızı ödeyemez hale geldik. Ekmek alacak paramız yoktu.

 

Aylardır kapalı olan kahveciler çay ocağı ruhsatı çıkartacak paraları yoktu. Bizim bağlı olduğumuz ne esnaf odası, ne Başkanı nede bir yöneticisi hiçbir zaman yanımızda yoktu.

 

Esnaf odasının parası yok, bizim yetkimiz yok diyerek hep geçiştirildik. Ama bugün baktığımızda, iş kendi menfaatlerine koltuğu kaybetmeme adına esnaf odasının parasıyla yelek dağıtılıyor,oy avcılığına çıkıyorlar”diyerek tepkilerini gösterdiler.