Gazetemiz Muhabirine hain saldırı

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mayıs 2018 11:56
Gazetemiz  Muhabirine hain saldırı
Gazetemiz muhabiri Şener Alevci (41), İncirliova ilçesindeki evinin önünde 2 kişinin sopalı saldırısı sonucu başından yaralandı. Polis, bir gün önce de otomobilinin arka lastikleri kesilen Alevci'ye saldıranların yakalanması için çalışma başlattı.

Gazetemiz muhabiri  Şener Alevci (41), İncirliova ilçesindeki evinin önünde 2 kişinin sopalı saldırısı sonucu başından yaralandı. Polis, bir gün önce de otomobilinin arka lastikleri kesilen Alevci'ye saldıranların yakalanması için çalışma başlattı.

Tıkla

Gazetemiz muhabiri Şener Alevci, Salı günü  saat 08.15 sıralarında, iş yerine gitmek üzere İncirliova'da Cumhuriyet Caddesi'ndeki evinin önüne çıktığı sırada, 2 kişinin sopalı saldırısına uğradı. Başından yaralanan Alevci yere yığılırken, saldırganlar kaçtı. Olayın şokunu atlattıktan sonra polis ekiplerine haber veren Alevci  ,gelen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına 1 dikiş atılan Alevci, tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Taburcu edilmesinin ardından İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Şener Alevci, saldırganlardan şikayetçi oldu.

Gazeteci Şener Alevci, kendisine saldıran kişileri tanımadığını belirtip, "Evimin önünde pusu kurmuşlar. Evden çöp atmak için çıktığım anda saldırıya uğradım. Neye uğradığımı şaşırıp, yere yığıldım. Saldırganların yakalanıp, hak ettikleri cezayı almalarını istiyorum" dedi.

Bir gün önce de  evinin önünde park halinde duran otomobilinin  lastiği bıçakla kesildiğinide belirten Alevci, “Daha öncede tehditler alıyordum. Bir gün önce  sabaha karşı arabamın lastiklerini kesmişlerdi.  O anlar bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenmişti. Onunla ilgili emniyete gidip şikayetçi olmuştum” dedi.

Çok yönlü soruşturma başlatan polis, saldırganların kimliğinin tespit edildiğini yakalanması için de çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.