Gökçen Mobilya 2. şubesi görkemli bir törenle açıldı

EKONOMİ Haber Girişi : 24 Ağustos 2017 15:22
Gökçen Mobilya 2. şubesi görkemli bir törenle açıldı
Koçarlı'da 3 yıldır hizmet veren Gökçen Mobilya 2. Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. İncirliova Yolu üzerinde açılan Gökçen Mobilya Mağazası Aydın'ın tüm ilçelerine hitap edecek.

ökçen Mobilya Mağazası 2. Şubesi'nin açılışına Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, İlçe Müftüsü Hasan Kırkan, muhtarlar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tıkla


3 yıllardır Koçarlı'da Gökçen Mobilya markasıyla hizmet veren başarılı firma sahipleri Musa-Hilal Gökçen çifti sektöründe ismini duyurmaya devam ediyor.


AÇILIŞ KURDELASINI HEP BİRLİKTE KESTİLER

Açılışta konuşan Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, mağazanın ikinci şubesinin Koçarlı'ya hayırlı olmasını dileyerek, firma sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar kazanmaları temennisinde bulundu. Gökçen Mobilya 2. Şubesi Koçarlı Müftüsü Hasan Kırkan'ın okuduğu duanın ardından kurdela kesimiyle hizmete açıldı. Açılışa katılan misafirler hep birlikte mağazayı gezdi.


 "MAĞAZAMIZ HER CEBE VE ZEVKE HİTAP EDECEK"

Açtıkları ikinci mağaza ile ilgili bilgiler veren Mağaza Sahibi Hilal Gökçen, "Koçarlı'da 2014 yılında ilk mağazamızı açtık. Koçarlı halkına daha iyi hizmet verebilmek adında konsept bir mağaza daha açmayı planladık. Bugünde bu mağazanın açılışını gerçekleştirdik. Geniş ürün yelpazemizle Koçarlı'nın yanı sıra Aydın'ın tüm ilçelerine hitap edebilecek bir mağaza açtık. Hedefimiz en kaliteli ürünleri en uygun fiyata verebilmek. Mağazamız 500 metrekare kapalı alana sahip. Yatak odası, oturma gurupları, yemek odaları ve göz alıcı aksesuarlarımız bulunuyor. Bunlarla beraber biraz daha farklı bir nefes kazandırmış olduk. Yeni evlenecek ve evini yenileyecek çiftlerimize özel kampanyalarımız olacak. Bu mağazamızda yedinden yetmişe herkesin zevkine ve ihtiyacına hitap edebileceğiz. Müşterilerimiz çevre illerde bulabilecekleri birçok ürünü burada mağazamıza bulabilecek. Mağazamızın açılışında bizleri yalnız bırakmayarak destek olan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.