Güdüşlü mahallesindeki sel korkuttu"> Güdüşlü mahallesindeki sel korkuttu"> Güdüşlü mahallesindeki sel korkuttu">

Güdüşlü mahallesindeki sel korkuttu

YAŞAM Haber Girişi : 14 Haziran 2017 08:42
<font color=Güdüşlü mahallesindeki sel korkuttu" />
Koçarlı ilçesine bağlı Güdüşlü Mahallesinde yaşanan sel korkulu anlar yaşattı

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ne bağlı Güdüşlü mahallesinde sağanak yağmurun neden olduğu sel korkuttu.

Tıkla

Akşam  saatlerinde sağanak yağmur etkili olduğu Koçarlı ilçesinde tarım arazileri zarar görürken, Güdüşlü mahallesindeki derenin tıkanması sonucu sele neden oldu.

Olayda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Koçarlı Belediyesinin zamanında müdahalesi ile mahalle büyük bir felekatten kurtuldu.

2010 yılında yaşanan sel felaketinin ardından korkulu anlar yaşayan mahalle halkı can kaybının yaşanmaması teselli oldu dediler.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik sel felaketinin yaşandığı Güdüşlü mahallesine giderek bilgi aldı. Mahalle halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Çelik, "Güdüşlü Mahallemize aşırı yağışlardan dolayı sel olayı meydana geldi. Çok şükür herhangi bir can kaybı yok. Yer yer evlere su bastı, tarlalarımız zarar gördü.  Ekiplerimiz zamanında müdahale etti. Herkese çok geçmiş oldun diliyorum" dedi.

Sel felaketinin yaşanan Güdüşlü mahallesinde çalışmalarda bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, mahalle halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, " Koçarlı ve Bıyıklı arasında bir afet yaşadık. Ne insan da nede hayvanda herhangi bir kaybımıza yok.  Koçarlı Kaymakamlığımız,  Aydın Büyüşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi olarak mahallemize yardımcı olacağız dedi.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, zarar tespiti yapılması için gerekli talimatları verdi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.