Halk Eğitim 1 Yılını Değerlendirdi

EĞITIM Haber Girişi : 28 Ağustos 2017 11:12
Halk Eğitim 1 Yılını Değerlendirdi
Halk Eğitim Merkezinin dönem faaliyetlerinin aktarıldığı "İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Toplantısı" Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleşti.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kamu Kurum Kuruluşları Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile Okul Müdürleri katıldı.

Tıkla

Toplantıda 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı değerlendirilmesi yapılırken, Komisyon tarafından sunulan görüş ve talepler ile birlikte 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı planlanması gözden geçirildi.

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili İsmail Kılıçaslanoğlu toplantıda gerçekleştirdiği sunumda, Halk Eğitim Merkezinin 2016-2017 Eğitim yılını yoğun bir çalışma temposuyla geçtiğini açıklayarak,  "Yıl boyunca 46 mesleki, 121 genel ve 9 okuma yazma kursu olmak üzere toplam 176 kurs açtık. Bu kurslarımıza 1828 kadın, 1484 erkek olmak üzere toplam 3322 kursiyeri meslek sahibi yaptık" dedi.

Çağın ihtiyaçlarına cevap verip, yenilikçilik oluşturabilen bir kurum olduklarını da belirten Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili İsmail Kılıçaslanoğlu, "Açtığımız kurslar ile sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Bu kapsamda merkezimizde yeni kurslarımız için kayıt başvuruları almaya devam ediyoruz" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.