Halk Eğitim Merkezi Deneyimli Personel Yetiştiriyor

GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ağustos 2017 11:58
Halk Eğitim Merkezi Deneyimli Personel Yetiştiriyor
Koçarlı Halk Eğitimi Merkezinden yapılan açıklamada, "Hasta Kabul Kursu" açılacağı ifade edildi.


Tıkla

Önümüzdeki ay açılacak olan kurslar için kurs kayıtlarının başlandığı da belirtilirken kursların 11 Eylül tarihinde açılacağı duyuruldu.

Her zaman, her yerde, herkes için eğitim sloganıyla bu güne kadar öğrenciden, ev hanımına, yaşlısından gencine binlerce kişiyi meslek sahibi yapıp ya da hobi kurslarında eğitim vererek yetiştiren Koçarlı Halk Eğitim Müdürlüğü bu kez de Hasta Kabul Kursu açıyor.

İlçede işsizliğin önlemini alabilmek ve donanımlı, kalifiyeli eleman yetiştirmek konusunda açtığı birçok kurs ile işsizliği en aza indirmeyi amaçlayan Halk Eğitim Merkezi açacağı "Hasta Kabul" kursu ile de sağlık camiasına kalifiye personel yetiştirmeyi hedefliyor.

Bu Tarz Kursların yaygınlaşması gerektiğini ifade eden vatandaşlar "Bu tarz kurslar sonucunda işe girebilecek personellerin daha eğitimli ve çalışma alanlarında kabiliyetli olacaklarını" ifade1 Eylül tarihinde başlayacak olan kurslar için kurs kayıtları başlarken kayıtların son güne kadar devam edeceği, kurs hakkında bilgi almak ve kursa başvuru yapmak için Koçarlı Halk Eğitimi Merkezi'ne başvurulabileceği açıklandı.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.