İlçe Kütüphanesi yeni yerine taşındı

GÜNCEL Haber Girişi : 27 Ekim 2022 16:21
İlçe Kütüphanesi yeni yerine taşındı

Koçarlı İlçe Halk Kütüphanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Tıkla

 

Koçarlı ilçesinde 62 yıldır hizmet veren Kütüphane yeni yerine taşındı.

 

Orta mahalle cumhuriyet caddesi dış kapı 37/a no 7 adresinde hizmete başlayan kütüphanenin açılışına Kaymakam Ersin Tepeli, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Konuşmasında, Kütüphanelerin bilgiye en doğru ulaşmanın en doğru yollu olduğunu vurgulayan Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, “Koçarlımızda güzel bir gün yaşıyoruz. Çünkü sizlerle beraberiz, öğrencilerimiz ile beraberiz. Öğrencilerimize çok büyük hizmetler yapacak bir yer açıyoruz.

 

İlçemizde kütüphanemiz 1960 yılından beri var. Uzun yıllardır kütüphane hizmetimiz var. Ama bizler bu hizmeti daha güzel şartlarda verelim, burada öğrencilerimiz, vatandaşlarımız ilimlerini yapsınlar, kitaplarını okusunlar diye yeni yerine taşındı. 

 

Kütüphanemizde 10 binin üzerinde kitap bulunuyor ve bin kişi üzerinde üye kaydımız var. Kütüphaneler bilgiye en doğru ulaşmanın günümüzde en doğru yollarıdır. Kütüphanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

 

Açılışın ardından Kaymakam Ersin Tepeli ve Belediye Başkanı Nedim Kaplan, kitapları inceleyerek öğrencilerle sohbet etti.