İlker Aşkın’dan övgüyle söz etti

GÜNDEM Haber Girişi : 12 Kasım 2019 14:56
İlker Aşkın’dan övgüyle söz etti
Aydın ve Muğla İlleri 3. Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısı Koçarlı gerçekleşti.

Aydın ve Muğla İlleri 3. Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısı Koçarlı gerçekleşti.

Tıkla


S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığının ev sahipliğini yaptığı toplantıya Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Başkan Vekilleri Süleyman Can, Halit Şakar, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Başoğlu, Memduh Gölcük, Hüsamettin Karaşahin, Refik Karataş, Mehmet Şencan, Celal Özden, Nurol Paskal, Salih Kozalı, Denetim Kurulu Üyeleri, Azim Çetin, Hüseyin Eskici ve Ali Yelken katıldı. 


Zor günlerden esnaflarla hep birlikte çıkacaklarını belirten Aydın ve Muğla İlleri 3. Bölge Birliği  Başkanı Necip Saraç, “ İlker Başkan, efenin yanında liderlik yapabilecek güçte. Biz de kendilerini onura etmek için toplantımızı Koçarlı’da yaptık. İlker Başkan ve ekibinin kısa zamanda finansmanlığı çok yüksek rakamlara götürmüş. Bu da onur verici bir durumdur. İlker Başkan ve ekibinin, Koçarlı esnafının başı diktir. Karpuzluya çok yakındır. Onun için Koçarlı esnaf ve sanatkarları kaybolmasın dedik. Bundan sonra Koçarlı daha iyi olacak. İlker Başkan ve ekibi Koçarlı’yı iyi yönetiyorlar, iyi gidiyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum”dedi.


Konuşmasında sık sık Başkan İlker Aşkından övgüyle söz eden  Başkan Saraç, “Başkan İlker Aşkın ve ekibi,3 yıl önce 13 milyon olan kredi kullandırma limitini bugün itibari ile  35 milyona çıkarmış. Bu çok güzel bir başarı, bu birlik ve beraberlik içinde olmaktan dolayı gelen bir başarı. Bu da Koçarlı esnafını dik tutuyor. Kredilerimizin faizleri bugün yüzde 6, komisyonlar da yüzde 1’e düştü. Yılbaşından sonra da biraz daha düşecek. Daha iyiye gidecek, sevincimiz bu yüzden. Bunu paylaşmaya geldik.  Zor günlerden esnafla hep birlikte çıkacağız. Kara gün kararıp kalmaz”dedi.


Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın esnafa desteğinin hiç bitmediğini de vurgulayan Başkan Saraç, “Sanki bizim için Milletvekili değil de Halk Bankası Genel Müdürü gibi yardımcı oluyor, hep katkıları var. Gönlümüzün Genel Müdürü. Biz Mustafa Savaş’ın çizdiği yoldayız. Bizden desteklerini hiç esirgemeyen, bir babanın oğluna bir ihtiyacının olup olmadığını sorduğu gibi sürekli esnafımızı  sormuştur. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Aydın ve Muğla İlleri 3. Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısının Koçarlı'da gerçekleşmesinden onur duyduklarını ifade eden S.S. Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, "Birliğimizden aldığımız güç ile kooperatifimizi 3 yılda iyi yerlere getirdik. 3 yıl önce 13 milyon olan kredi kullandırma limitimiz bugün itibari ile  35 milyona çıktı. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da esnaf ve sanatkarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ev sahipliğini yaptığımız toplantıya katılım sağlayarak bizleri onurlandıran, Bölge Birliği Başkanımız Necip Saraç'a, Başkan Vekillerimiz Süleyman Can ve Halit Şakar'a, Yönetim Kurulu üyelerimiz İsmail Başoğlu, Memduh Gölcük, Hüsamettin Karaşahin, Refik Karataş, Mehmet Şencan, Celal Özden, Nurol Paskal ve Salih Kozalı'ya, Denetim Kurulu Üyelerimiz Azim Çetin, Hüseyin Eskici ve Ali Yelken'e Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim ve denetim kurulumuz adına teşekkür ederim" dedi.












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.