İstifa eden Meclis üyesinden ihraç açıklaması

SİYASET Haber Girişi : 26 Eylül 2017 16:07
İstifa eden Meclis üyesinden ihraç açıklaması
Koçarlı Belediyesinin 19 milyon kredi kullanmasına tepki göstererek istifa eden İbrahim Beğdede, CHP İlçe Başkanının İhraç edilmesi yönünde açıklamalarına tepki gösterdi.
ÖZEL HABER

Beğdede yaptığı açıklamada, "Ben yapılan Meclis Toplantısı ardından istifa edeceğimi meclis toplantısında ve gazetecilerin önünde açıkladım. Tabii ilçe Başkanımız Mehmet Değirmenci iş yapıyorum görüntüsü vererek sevimli olmaya çalışıyor. İlçe Başkanım bu kadar partisini düşünüyordu, niye şimdiye kadar insanların içinde ve sosyal medyada istifa ediyorum diyenleri ihraç için disiplin kuruluna sevk etmemiş" dedi.
CHP İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci'nin ihraç kararındaki aykırı davranışlara da değinen Beğdede, "İlçe Başkanı Değirmenci, "70. Maddesinin A bendi a.b.d. maddelerine aykırı davranışlarından dolayı 68. Maddesi gereği ihraç kararı ile disiplin kuruluna sevk edildi diye açıklama yapıyor" Bizim hiçbir zaman fikrimiz alınmadı. Biz köle isauramıyız. Hiç kimse hiçbir şey sormadan bir karar alıyor. Sonra bize el kaldır el indir diyorlar. Biz mecliste kuklamıyız. Bu nasıl bir demokrasidir, nasıl bir demokrasi anlayışıdır. Lafa geldimi sosyal demokrattan bahsederler. Ben Meclis toplantısında verdiğim kararın arkasındayım. Ben Koçarlı'nın 10 yılını ipotek altına alamam. Ben 26.09.2017 itibari ile İzmir noterinden istifamı gönderdim. Beni ne şekilde ihraç etmek istiyorsa o şekilde edebilir"dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.