İvren İçin Veda Yemeğinde Buluştular

EĞITIM Haber Girişi : 24 Temmuz 2017 09:18
İvren İçin Veda Yemeğinde Buluştular
Koçarlı Halk Eğitim Merkezinde başarılı çalışmalara imza atarak adından sıkça söz ettirmeyi başaran Halk Eğitim Merkez Müdürü Ali Galip İvren emekliye ayrıldı.

Ali Galip İvren'in emekliye ayrılmasının ardından Koçarlı Kaymakamlığı tarafından veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Koçarlı Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin Tiryaki, Emniyet Amiri Başkomiser Ali Serban ile daire amirleri katıldı.

Tıkla

Disara pide salonunda düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Fırat Çelik, Ali Galip İvren'i çalışmalarından dolayı tebrik ederek, "Görev yapmış olduğu süre içerisinde gayretli ve başarılı çalışmalarıdan dolayı kendilerine teşekkür eder emeklilik yaşantısında ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi.

"ONUR DUYDUM"

Emekliye ayrılan Ali Galip İvren ise yaptığı konuşmada 37 yıllık devlete olan hizmetinin son iki yılını memleketi olan Koçarlı'da Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak çalışmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, "Halk Eğitim Merkezine ve Koçarlı'ma hizmet etmek benim için büyük bir fırsat oldu. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemde desteklerini esirgemeyen başta sayın Kaymakamım Fırat Çelik bey'e, İlçe Milli Eğitim Müdürüm Ömer Dirik bey'e, şube müdürlerim Adem Özcan ve Osman Arikoğlu'na, ayrıca bir çok etkinliklerde yanımızda olan kurum daire amirleri ve oda Başkanlarımıza teşekkür ederim. Halk Eğitim'deki çalışmalarımızın başarılı olmasının temelinde personel ve kurs öğretmenlerimizin büyük katkıları vardır. Başarı, ortak dayanışmamızın bir sonucu olarak hepimizindir" dedi.

Kaymakam Fırat Çelik gerçekleşen veda yemeği sonrası Emekliye ayrılan Ali Galip İvren'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket verirken, yemek hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.