Kadın Kolları Başkanının Eşi Gazeteciyi Tehdit Etti

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Nisan 2021 17:54
Kadın Kolları Başkanının Eşi Gazeteciyi Tehdit Etti
Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren’in kocası gazeteciyi tehdit etti.

Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren’in  eşi  gazeteciyi tehdit etti.

Tıkla

 

Eşi hakkında olumsuz haber yapan gazeteciyi tehdit eden Koçarlı Belediyesi işçisi Şakir Dağdeviren, “Ben seni ikincisinde uyarmam. Yazdıklarına dikkat et”diyerek gazeteciyi tehdit etti.

 

Market alışverişi sırasında karşılaşan Koçarlı Haber Muhabiri ve Ak Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Aylin Dağdeviren’in  eşi Koçarlı Belediyesi işçisi Şakir Dağdeviren gazeteciye tehditler savurdu.

 

Olay karşısında sakinliğini koruyan gazeteci Alevci, “Ben işimi yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Sende bildiğini yap”dedi.

 

Markette alışveriş yapanların şaşkınlıkla izledikleri olayı anlatan gazeteci Şener Alevci, “Markette alışveriş sırasında yanıma gelerek, “Bak eşimle ilgili olumsuz yazılar yazıyorsun. Yazdıklarına dikkat et. Ben seni ikinci defa uyarmam” diyerek tehdit etti.

 

Bu durum karşısında bende sakinliğimi koruyarak “Ben işimi yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Sende bildiğini yap dedim”dedi.

 

Tehdit edilen Alevci sözlerini şu şekilde devam etti; “Basın ve düşünceyi ifade özgürlüğünü anlamakta zorlanan bazı siyasetçilerin gazetecileri sürekli hedef göstermeleri, bu tip saldırılarda önemli rol oynamaktadır. Kendilerine ve partilerine yönelik eleştirilere tahammül edemeyen bu siyasetçiler olumsuz haber karşısında tek yapabildikleri tehdittir. Biz işimizi yapmaya devam edeceğiz”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.