Kaplan, mahallelerde coşkuyla karşılanıyor

GÜNCEL Haber Girişi : 27 Şubat 2024 11:49
Kaplan, mahallelerde coşkuyla karşılanıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Tıkla

 

Mahalle girişlerinde gençler ve vatandaşlardan oluşan geniş bir kalabalık tarafından meşale, havai fişek ve tezahüratlar ile karşılanan Kaplan, sevgi gösterileri eşliğinde hemşerileri ile tek tek selamlaşarak konuşma yapacağı kahvehaneye giriş yapıyor.

 

Koçarlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmazken, Kaplan ziyaretinde adeta sevgi seli yaşıyor. Neredeyse tüm mahalle sakinlerinin katılımıyla düzenlenen karşılama merasimleri ve mahalle toplantıları adeta gövde gösterisine dönüşüyor.

 

Büyük coşkuyla geçen karşılama programının ardından kahvehanede vatandaşlar ile bir araya gelen Kaplan, konuşmasında, Çamura batmış Koçarlı’yı aldık ve çamurdan çıkarttık diyerek, “Hizmet, eser ve gerçek belediyeciliğin devam etmesini istiyorsanız sizden yeniden destek istiyoruz. Söz veriyorum ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

 

KAPLAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın sevgisi ile karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan  her mahalleden ayrı teşekkür ile ayrılıyor.

 

İlçeye ve mahallere yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eden vatandaşlara “Yeni dönemde hizmetlerimiz durmadan devam edecek. Koçarlı ilçemiz 52 mahallesi ile hizmete doyacak” dedi.