Kaplan, Saldırıyı Kınadı

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Mayıs 2018 12:00
Kaplan,  Saldırıyı Kınadı
Adalet ve Kalkınma Partisi, Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan saldırıyı kınadı.

Adalet ve Kalkınma Partisi, Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan  saldırıyı kınadı.

Tıkla

İlçe Başkanı Kaplan "Gece gündüz demeden mesai kavramı tanımaksızın, gerek gazete ofisinde

gerekse sahada halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme  hakkı için görev yapmakta olan basın mensupları demokratik toplumlar için vazgeçilmez bir kurum ve değerdir.

Basın mensuplarının görev yapmalarını baskı, cebir ve şiddet uygulamak marifetiyle engellemeye çalışmak hem bireysel olarak kendilerine hem de haber alma özgürlüğü ve hakkına sahip halkımıza yapılmış çirkin ve menfur bir saldırıdır.

Koçarlı Haber  Gazetesi muhabiri Şener Alevci'ye evinin önünde saldırıya uğrayarak darp edilmiştir. Bir kamu görevini yerine getirmekten başka gayesi olmayan korumasız ve savunmasız basın mensubu kardeşimiz darp edilmiştir. Bu hadise sırasında darp edilen basın emekçisi kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Konuyla ilgili gerekli hassasiyeti  göstermeli, basın mensubunu darp edenlerin kimliklerini tespit etmeli ve gereken cezayı vermelidir. Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna buradan açıkça ifade ediyoruz.

Bu menfur ve çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Basın camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletirken çok değerli basın çalışanlarına şiddete maruz kalmadıkları, huzurlu bir yaşam diliyorum.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.