Kaymakam Çelik Eğitime Önem Veriyor

GÜNDEM Haber Girişi : 07 Kasım 2018 10:39
Kaymakam Çelik Eğitime Önem Veriyor
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, ilçedeki okul ziyaretlerine devam ederek eğitime ne kadar önem verdiğini de gösteriyor.


Tıkla

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından eksiklikleri yerinde tespit etmek ve öğrencileri motive etmek amacıyla okulları ve eğitim kurumlarını ziyaret eden Kaymakam Fırat Çelik, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin sorunlarını ve isteklerini dinliyor.


Kaymakam Çelik, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu, Koçarlı Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kasaplar ilkokulu, Esentepe İlk ve Ortaokulu ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.


Gerçekleştirdiği ziyaretlerde sınıflarda eğitim gören öğrencilerin derslerine girerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Çelik daha sonra ise okul öğretmenleriyle öğretmenler odasında bir araya gelerek istek ve talepleri dinliyor.


Kaymakam Çelik, ayrıca ziyaret ettiği okullarda öğrencilere sorular sorarak başarılı öğrencilere hediyeler de verdi.


 

ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ


Kaymakam Çelik, öğrencilerin ardından daha sonra öğretmenler odasında Öğretmenlerle bir araya geldi.


Öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinleyen Çelik, “Siz öğretmenlerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. Devlet olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sorunlarınızı çözmek için buradayız. Sizin kapınızın bize açık olduğu gibi, bizim de kapımız en değerli varlıklarımız olan öğretmenlerimize açıktır” dedi.


Öğretmen ve öğrenciler ise, ziyaretten ötürü memnun olduklarını dile getirerek Kaymakam Çelik’e teşekkür ettiler.


 

AMACIMIZ EĞİTİM KALİTEMİZİ ARTTIRMAK


Kaymakam Fırat Çelik okul ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklama da Okul ziyaretlerindeki amacın eğitim kalitesini arttırmak olduğunu ifade ederek, “ Ayrıca okullarımızın ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmektir. Öğrenciler ile birebir yakınlaşmak ve öğrencilerin okula olan adaptasyonunu sağlamaya yardımcı olmak için okul ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.


Ziyaretlere Kaymakam Çelik’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Emniyet Amir Vekili Baş komiser Törehan Mollaoğulları, İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Şencan, Yazı İşleri Müdür Vekili Murat Güngör,  İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci, Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Faruk Doğan, Mahalle Muhtarları, Okul aile Birliği Başkanları katıldılar.





















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.