Kaymakam Çelik Yaşlılarla Yemekte Buluştu

YAŞAM Haber Girişi : 27 Mart 2018 14:57
Kaymakam Çelik Yaşlılarla Yemekte Buluştu
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, ilçede yaşayan yaşlılarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, ilçede yaşayan yaşlılarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Tıkla

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Koçarlı’da yaşayan yaşlılarla yemekte bir araya gelip sohbet eden Kaymakam Çelik, günün anısına yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle düzenlenen yemekte yaşlılarla yakından ilgilenen, istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Kaymakam Çelik, gençliklerinde bu ülke için çalışmış yaşlılarımızın haklarını asla ödeyemeyeceklerini, yaşlıların her zaman yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Bu tür birlikteliklerin yaşlılar için önemli bir sosyal etkiye sahip olduğunu ve yaşlıların kendilerini değerli hissetmelerine ve gönül bağı oluşturmasına vesile olduğunu kaydeden Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik “Yaşlılarımızın toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak sadece devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Yaşlılarımızın sorunlarına duyarlı olmalı, sorunlarının çözümü için başlatılan girişimlere destek vermeliyiz. Başta ailelerimiz olmak üzere çevremizdeki tüm yaşlılara sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Yaşlılarımız ile birlikte vakit geçirmenin, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her fırsatta yaşlılarımız ile bir araya gelmek hem bizi hem de yaşlılarımızı memnun ediyor” dedi.

YAŞLILAR ÖVGÜYLE BAHSEDEREK TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen yemek sonrası düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan bazı yaşlılar, Kaymakam Çelik’in kendilerini düşünerek her zaman yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdan olan yaşlılarımız, onlara saygı haftasında hatırlanmanın mutluluğunu yaşarken Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik’e teşekkür ettiler.

Yaşlılığın her insan için değişik mana ve önem ifade ettiğini belirten yaşlılar, “Yaşlılık hayatın çok özel bir dönemi. Sadece bu günlerde bile olsa hatırlanmak bizlere iyi geliyor. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur bizce. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. O yüzden her ne olursa bizleri her daim hatırlayan Kaymakamımıza teşekkür borçluyuz”

Yemeğe katılan yaşlılar “Koçarlı’da böyle etkinlikleri biz ilk Bu kaymakamımız geldiğinde gördük, her yıl bu tekrarlanıyor ve unutulmuyoruz, değer gördüğümüzü hissediyoruz. Yemek yemek bahane, önemli olan bizlerin hatırlanması. Biz daha önceki yıllarda bu şekilde ağırlanmadık. Fırat Çelik Kaymakamımızla birlikte ve adeta ilkleri yaşıyoruz. Kendisine nazik davetinden ve bizlere verdiği hediyelerden dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleşen yemek sonrası Kaymakam Çelik yaşlılarla sohbet ederken, program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ve hediye dağıtımı ile sona erdi.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.