Kaymakam Çelik'ten Başarılı Öğretmenlere Ödül

EĞITIM Haber Girişi : 10 Temmuz 2017 08:41
Kaymakam Çelik'ten Başarılı Öğretmenlere Ödül
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, ilçede üstün gayret ve başarılı olan öğretmenleri başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Kaymakamlık makamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, öğretmenler ve personeli kabul eden Kaymakam Çelik, 2016 ? 2017 eğitim ve öğretim yılında ilçede okuyan çocukların en iyi şekilde eğitimlerini almaları için görev yapan öğretmenlerin özverili bir şekilde çalıştığını söyledi.

Tıkla

Öğretmenlerin haklarının ne yapılsa yapılsın ödenmeyeceğini ifade eden Kaymakam Çelik, "Öğretmenlik en kutsal mesleklerden bir tanesidir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştiren ve eğiten öğretmenlerimizin emeklerinin tam karşılığı olmasa da, kendilerini unutmadığımızı ve onlara minnettar olduğumuzu göstermek için başarı belgesi ile kendilerini ödüllendirdik. Öğretmenlerimizin başarılarını yakından takip ediyoruz. İnşallah önümüzdeki eğitim öğretim yılında bu başarılarını katlayacaklardır." diye konuştu.

Kaymakam Çelik, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve başarılı olan personele de başarı belgesi verdiklerini sözlerine ekledi.

Kaymakam Çelik öğretmenleri tek tek tebrik ederek başarı belgelerini takdim ederken, programın ardından hatıra fotoğrafı çekildiler.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.