Koçarlı ÇMK seçimi yapıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Temmuz 2018 19:08
Koçarlı ÇMK seçimi yapıldı
Koçarlı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının seçimi yapıldı.

Koçarlı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının seçimi yapıldı.

Tıkla

Mersinbelen Mahallesinde 4 hayvanın kaybolmasının ardında başlatılan soruşturma nedeni ÇMK Başkanı ve Bekçi Başı istifa etmişti.

Soruşturmanın derinleştirilmesin ardından Yönetim kurulu ve yedek üyelerinin de istifa ettiği ÇMK Başkanlığında beş aydan bu yana seçim yapılamamıştı.

Bugün yapılan Belediye Meclis toplantısında Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk Başkanlığında Belediye Meclis Üyeleri ve Ziraat Odası Meclis üyeleri seçimi gerçekleştirdi.

Yapılan seçimlerde Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına yönetimi belirlendi.

Koçarlı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Mersinbelen Mahallesinde aldığı dört hayvanı kaybettiği iddia edilmesi üzerine Jandarma tarafından soruşturma başlatılmış, olayın ardından Çiftçi Malları koruma Başkanı ve Bekçi Başı istifa etmişti.

SORUMLU KAYMAKAMLIK DEMİŞTİ

Hayvanların kaybolmasının ardından  İlçe Jandarma komutanlığı olayı derinleştirmiş, Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ünde isminin geçtiği olay medyada geniş yer bulmuştu.

Başkan Öztürk bazı medya organlarına, “Bizim ÇMK ile hiçbir alakamız yok. ÇMK'nın sorumlusu Kaymakamlık” demişti.

BAŞKAN ÖZTÜRK BAŞKANLIĞINDA SEÇİM YAPILDI

Koçarlı Belediye ve Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, bugün gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında ek gündem maddesi ile Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı seçimini gerçekleştirdi.

Belediye  ve Ziraat Odası Meclis Üyelerinin oy kullandığı seçimde beş kişilik ÇMK’nın idarecileri belirlendi.

İLK MAHKEME 17’SİNDE

Koçarlı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının dört hayvanı kaybetmesinin ardından açılan davanın ardından ilk mahkeme  17 Temmuzda yapılacak.

Aydın’da yapılacak olan mahkemeye istifa eden ÇMK Başkanı ve Bekçi başının yanı sıra hayvanı çalınan vatandaşlarında katılacağı öğrenildi.

Yapılan seçimin ardından  ÇMK yönetimi şu şekilde oluştu;  Murat Erçetin, Zafer Azboy, Yakup Uslu, Ali Çelik, Güngör Akıllı

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.