“Koçarlı’da evsiz kimse kalmayacak”

GÜNCEL Haber Girişi : 29 Aralık 2023 10:41
“Koçarlı’da evsiz kimse kalmayacak”

Koçarlı’da Yatırımların ardı arkası kesilmeyeceğini söyleyen Başkan Kaplan, 2024 yılında Çakmar Mahallesinde TOKİ, Cincin ve Boydere Mahallesinde ise İlk evim projesi hayata geçecek dedi.

Tıkla

 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi  “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Koçarlı’da yapımı devam eden 79 konut inşaatı hızla ilerliyor. Koçarlı’da evsiz kimsenin kalmayacağını söyleyen Başkan Kaplan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Koçarlı Yeni Mahalle’deki yapım çalışmalarında sona gelinen 79 adet TOKİ konutu için kura çekilişinin ardından hak sahiplerinin evleri belirlendiğini ifade ederek, “Marka İlçe olma hedefiyle Koçarlımıza yatırım hamlemiz devam ederken TOKİ alanımızda çalışmalar hız kesmiyor. Çalışmalarda sona gelindi. vatandaşlarımız evlerine kavuşacak.

 

 

TOKİ Projelerimiz bununla da sınırsız kalmayacak Çakmar Mahallemizde yapılacak olan Toplu Konut Projesi ve Cincin ve Boydere Mahallemizde İlk evim, İlk iş yerim projesinde konut arsası çalışmaları ile ilgili Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Daire Başkanlığımız ile görüşmeler yapıyoruz. İlçemizi cazibe merkezi haline getirerek marka ilçe yapma yolunda Kısa zamanda büyük işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“KOÇARLI YÜZYILINDA DAHA DA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023 yılında hizmet odaklı yaklaşımlarıyla ilçeyi yeni yatırımlarla buluştururken 2024 yılında da Koçarlı’nın şahlanma yılı olacağını ve Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile yatırıma doyacağını söyledi.

 

 

2024 yılında yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Kaplan,  Koçarlı'nın geleceği için çalıştıklarını Koçarlı yüzyılında daha da çalışacaklarını ifade ederek “Türkiye Yüzyılı aynı zamanda Koçarlı Yüzyılı olacak. Koçarlı 2024 yılında da yatırımların ardı arkası kesilmeyecek, hizmetlerimizi en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir” dedi.