Koçarlı’da yılın ahilerine plaket

GÜNCEL Haber Girişi : 16 Eylül 2022 15:36
Koçarlı’da yılın ahilerine plaket

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Şoförler ve Otomobilciler Odasından ahilere plaket.

Tıkla

 

Koçarlı’da Kamyon Şoförü Kemal Aksoy ve Terzi Kadir Çeltek yılın ahisi seçildi. Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın da katıldığı törende yılın ahileri plaketle ödüllendirildi.

 

Ahiyi seçerken meslek hayatı yanı sıra işinde ve mesleğindeki sevgiyi baz aldıklarını söyleyen Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman; “Ustalarımıza mesleğinde gösterdikleri bu hassaslıklarından dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

 

Ahilik haftası kapsamında ilk defa odalar ile  birliktelik sağladıklarını ifade eden Başkan Yaman, “Buradaki en önemli şey,  şimdiye kadar kurumlar arası iş birliği yapılmıyordu.

 

Ahilik haftası kapsamında Şoförler Odası ile birlikte program yaparak hayrımızı gerçekleştirdik.  Bizlerde Şoförler odası ile beraberce hayrımızı yaptığımızdan dolayı memnunuz. Başkanım Ali Köse’ye duyarlılığından dolayı teşekkür ederim”dedi.

 

Şoförler Odası Başkanı Ali Köse ise, “Şimdiye kadar kurumlar arasında iş birliği yapılmamış. Bizimle başlayan bu birlikteliği çoğalarak yapmaya devam edeceğiz.  Başkanım Hüseyin Yaman’a duyarlılığından  teşekkür ederim”dedi.