Koçarlı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Haziran 2019 10:36
Koçarlı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı
Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanından gerçekleşen sergide bir yıl boyunca kursiyerin yaptığı ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Tıkla


Serginin açılışında konuşan Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Yarımtepe, kursiyerlerin adeta bir aile ortamında eğitim aldıklarını belirtti.


Açılışa, Koçarlı Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Kanat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.


Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı içerisinde usta öğretici ve kursiyerler tarafından hazırlanan el işi ürünlerin yer aldığı serginin açılışı halk oyunlar gösterileri ve müzik şöleni ile başlarken sergi açılışının kurdelesi Kaymakam Fırat Çelik ve protokol tarafından gerçekleşti.


Serginin açılışı sonrası Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Yarımtepe sergide yer alan, yıl boyunca kursiyerler ve usta öğreticiler tarafından Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki kurslarda hazırlanan el işi ürünler hakkında Kaymakam Çelik ve beraberindeki heyete bilgi verdi.


Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Yarımtepe yıl sonu sergisinde yaptığı konuşmada, Kurumlarının hayat boyu öğrenme anlayışı içerisinde her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylerin mesleki, teknik, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunarak; istihdamlarını kolaylaştırmak ve sosyal içermelerini destekleyerek toplumun yaşam kalitesini yükselten bir kurum olma yolunda ilerlediğini ifade ederek, “Bir bireyin mesleği doğrultusunda bilgilendirilmesi, herhangi bir mesleğe dahil olmak isteyenlere iş öğretilmesi, hayata erken atılmak durumunda kalmış kimselere eğitimlerini tamamlama olanaklarımın sağlanması, kişilere ilgi ve istekleri doğrultusunda kurslar açılarak hobiler kazanması son derece önemlidir. Yaygın eğitim kurumları çeşitli programlar düzenleyerek, kişilerin bu ihtiyaçlarını giderebilmektedir” dedi.


 



















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.