Koçarlı’nın hedefi var

GÜNCEL Haber Girişi : 08 Ocak 2024 08:00
Koçarlı’nın hedefi var

Başkan Kaplan, “Koçarlı Meslek Yüksekokulunu ilçe merkezine taşıyacağız”

Tıkla

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, tüm ekibiyle ilk günkü heyecanla 5 yılda çok yol kat ettiklerini belirterek, “İnşallah önümüzdeki yıllarda da birçok yatırımı ve projemizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız”dedi.

 

Vatandaşların geçmişte olan talepleri doğrultusunda, verdikleri sözleri bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Kaplan, "Bundan sonra da durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İlk günkü heyecanla  hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceklerini  söyleyen Başkan Kaplan, “İnşallah önümüzdeki yıllarda da birçok yatırımı ve projemizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Koçarlımızın 5 yılda çehresi değişti ve Koçarlı’mız için ne yapsak azdır. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“KOÇARLI MESLEK YÜKSEKOKULUNU İLÇE MERKEZİNE TAŞIYACAĞIZ”

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan 2024 yılında İlçeye değer katacak projelerin içerisinde büyük bir ihtiyaca cevap verecek olan Koçarlı Devlet Hastanesinin temelini atacaklarını vurgulayarak, “Hastanemizin yeni yerine taşınmasının ardından, İlçe esnafının büyük hayalini kurduğu  Koçarlı Meslek Yüksekokulu’nu ilçe merkezine taşıyacağız.

 

2024 yılında Koçarlı’da yapılacak yatırımlar arasında ilk hedeflerimiz arasında Koçarlı Meslek Yüksekokulu’nun ilçe merkezine gelmesi. Yeni dönemde inşallah yatırımlarımız daha da fazla olacak, halkımızın ve esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çalışmalarımız sürecek”dedi.

 

“KOÇARLI YÜZYILINDA DAHA DA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023 yılında hizmet odaklı yaklaşımlarıyla ilçeyi yeni yatırımlarla buluştururken 2024 yılında da Koçarlı’nın şahlanma yılı olacağını ve Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile yatırıma doyacağını söyledi.