Koçarlı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı

EĞITIM Haber Girişi : 09 Haziran 2017 15:57
Koçarlı'da Öğrenciler Karnelerini Aldı
Koçarlı'da 373 okul öncesi, 898 ilkokul, 1129 Ortaokul ve 693 lise öğrencisi olmak üzere toplam 3.093 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Koçarlı'da 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Mersinbeleni de düzenlenen karne dağıtım töreni ile sona erdi. Öğrenciler karnelerini Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik ve daire müdürlerinin elinden aldı.

Tıkla

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Mersinbeleni Ortaokulunda karne töreni düzenlendi. Düzenlenen karne törenine Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.



Koçarlı ilçe genelinde 29 okulda 253 kadrolu öğretmen ve 3093 öğrenci yaz tatiline girdi. Kaymakam Çelik, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, şunları söyledi, "2016-2017 Eğitim Öğretim yılını tamamladığımız bu önemli günde öğrencilerimize karnelerini vermenin heyecanını öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çocuklarımızla paylaşmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin sağlıklı mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi diliyorum. Sorunsuz bir şekilde tamamladığımız eğitim öğretim yılında emeği geçen tüm eğitim camiasına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KAYMAKAM ÖDÜLLENDİRDİ

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik başta olmak üzere, Koçarlı Protokolü Mersinbeleni de 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonunda öğrencilere karnelerini verdi. Kaymakam Çelik ayrıca karnelerinde takdir belgesi almaya hak kazanan başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına mutluluk kattı. 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.