Koçarlıda Üvey anne çocukları sokağa attı

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Temmuz 2017 12:02
Koçarlıda Üvey anne çocukları sokağa attı
Koçarlı ilçesinde üvey anne 4 çocuğu sokağa attı. Çocuklara mahalleli sahip çıktı.

ÖZEL - KOÇARLI HABER

Olay Koçarlı ilçesine bağlı Gündoğan mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre çocukların öz babası Ş.K. (47)  altı yıl önce çocukların öz annesi A.U'dan boşandı. Eşinden boşanmasının ardından dört çocuğunu da yanına alarak yaşamaya başlayan Ş.K.yaklaşık dört ay önce ise 45 yaşındaki N.K. isimli kadınla tanışarak evlenmeye karar verdi. 

ÜVEY ANNELERİYLE AYNI EVDE YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Baba Ş.K  4 çocuğuna üvey annelik edecek olan N.K ile çocuklarıyla yaşadığı evde hep birlikte yaşamaya başladılar. Yine başka bir iddiaya göre kısa süre içerisinde sık sık çocuklar ile tartışmaya başlayan üvey anne N.K.,  tartışmalar sonrası çocuklara tahammül edemeyerek  11 yaşındaki L.K, 14 yaşındaki S.K.,  18 yaşındaki S.B. ve 19 yaşındaki S.K.yi evden kovarak eşyaları ile sokağa attı.

ÇOCUKLARA MAHALLELİ SAHİP ÇIKTI

4 çocuğunda üvey anneleri ile kavgalarına şahit olan komşular ve mahalle halkı çocukların bağırma sesleri ile toplandı. Üvey anneye tepki gösteren komşular çocuklara sahip çıktı. 
Olayın emniyete intikal etmesinin ardından mahalleli çocuklar için birlik olunca mahallelinin tepkisi üzerine evden dışarı çıkamayan üvey anne N.K., tarafından sokağa atılan çocuklara komşular yeni bir kiralayarak yerleştirdiler. 

MAHALLE ÇOCUKLAR İÇİN AYAKLANDI

Mahallede üvey anneye tepkilerin artması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri mahalleliyi güçlükle sakinleştirdi. Üvey anneye tepki gösteren mahalle sakinleri, " En ufakları 11 yaşında biri erkek üç kız çocuğu sokağa attılar. Bunlar nasıl insan. Bu çocuklara anneleri gelene kadar biz mahalleli olarak bakacağız. Öz annelerine haber verdik. Onlara ev tuttuk. Artık bu çocuklara mahalleliler olarak bizler sahip çıkacağız" dediler.

ÖZ ANNELERİDE ÇOCUKLARIN YANINA YERLEŞECEK

Yaşanan olayların ardından komşular tarafından çocukların öz annesine haber verilerek çocukları durumu anlatıldı. Eşinden ayrıldıktan sonra Güdüşlü mahallesindeki baba evine yerleşen Öz anne A.U ise komşular tarafından kiralanarak çocukların yerleştirildiği eve geleceği ve çocukları ile yaşayacağı öğrenildi.


Şener ALEVCİ - Cemal YILDIRIM  / Koçarlı Haber





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ece 29 Temmuz 2017 00:00

    Ne biçim bir baba ya

  • Emre 26 Temmuz 2017 00:00

    Peki babası baba değilmi acaba.