Koçarlının gurur kaynakları oldular

EĞITIM Haber Girişi : 02 Haziran 2017 22:02
Koçarlının gurur kaynakları oldular
ADÜ Tıp Fakültesini birincilikle bitiren Dr. Nur Topçu'dan sonra Tuğçe Çobanoğlu'da ilçenin gurur kaynağı oldu.

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümünü bitiren Tuğçe Çobanoğlu ilçenin gurur kaynağı oldu.

Tıkla

Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen törende bölüm birincisi olarak bitiren Tuğçe Çobanoğlu, yaptığı konuşmada, "Mezuniyet Törenini kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Bu anlamlı günde, sevincimize ortak olduğunuz için herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Kızının birincilikle mezun olmasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Hasan Çobanoğlu, "Kızımla ne kadar gurur duysak az. Bize böyle güzel bir mutluluk yaşattı. Okuduğu bölümü birincilikle bitirdi. Kızımla gurur duyuyorum" dedi.


 

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümünü mezuniyet töreni, mezun olan öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.