Meclis Üyesi Dirik; Büyük Türkiye Partisi çalışmalarına katıldım

SİYASET Haber Girişi : 12 Eylül 2022 08:30
Meclis Üyesi Dirik; Büyük Türkiye Partisi çalışmalarına katıldım

 

Tıkla

 

Gazetemizin okuyucularına “Ak Parti Meclis Üyesi Büyük Türkiye Partisine mi geçiyor” haberinin ardından Meclis Üyesi Dirik açıklama yaptı.

 

Çıkan haberlerden dolayı Ak Parti İl ve İlçe Başkanlığı bir açıklama yapmaz iken, Meclis Üyesi Dirik sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

 

GÖREVİMİ NEDİM KAPLAN İLE SÜRDÜRMEKTEYİM

 

Haberi yalanlamayarak Büyük Türkiye Partisiyle çalışmalara katıldığını söyleyen Dirik, Ak Partiyi hiçe sayarak “Görevimi gece gündüz durmadan çalışan Başkanım Sayın Nedim Kaplan ile sürdürmekteyim” sözlerini kullandı.

 

Ak Parti Meclis Üyesi Dirik açıklamalarında şu sözlere yer verdi; “Hakkımda yazılan yazılar için kamuoyuna açıklama yapmak ihtiyacı hissettim. Büyük Türkiye Partisi çalışmalarına katıldım. Çünkü kurulacak Parti Cumhur İttifakı ortaklarından olacak.

 

Ayrıca İlçe Başkanı olarak atanan Aydın Valiliği Basın Danışmanlığından emekli Hüseyin UYSAL yeğenim Bıyıklı Mahallesinden olduğu için köylere gidip gelirken geceleri yanında oldum.

 

Çalışmalarına destek verdim. Bu benim için doğal bir katkıydı. Ayrıca ben Aydın İli Türk Dünyası Dayanışma derneği yöneticisiyim. Aydın İl Başkanım Sayın Rıza KARAYMİR, Büyük Türkiye Partisi İl Başkanı olarak İlçemize ziyaret ettiğinde onu karşılamak,misafir etmek en doğal görevim olsa gerek.

 

Ben şu an Ak Parti BIYIKLI Meclis üyesiyim. Görevimi gece gündüz durmadan çalışan Başkanım Sayın Nedim KAPLAN ile sürdürmekteyim. Hafta sonları düğün ve cenaze taziyelerini birlikte gitmekteyiz. Durmak yok yola devam. Kamuoyuna gerçekleri duyuyorum. Saygılarımı sunuyorum.