Milli Eğitim Müdürü Okulları Ziyaret Etti

EĞITIM Haber Girişi : 12 Şubat 2018 15:40
Milli Eğitim Müdürü Okulları Ziyaret Etti
Milli Eğitim Müdürü Okulları Ziyaret Etti


Tıkla

Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı 2. Dönem açılışında ilçe merkezinde bulunan bazı okulları ziyaret ederek ihtiyaç ve talepleri yerinde dinleyerek öğrencilere 2. Yarıyılın hayırlı olmasını diledi.


Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Özcan ve Osman Arıkoğlu ile birlikte Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesi, 80.Yıl Anaokulu ve Adnan Menderes İlk-Orta Okulunu ziyaret eden Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, öğretmen ve öğrencilere 2. Dönem çalışmalarının sağlıklı, hayırlı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.


Tüm şube ve sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Şube Müdürleri Adem Özcan ve Osman Arıkoğlu öğrencilerle sohbet ederek istek ve şikayetlerini de dinlediler.


Okul müdürlerinden okulların mevcut durumları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Öğrencilere kitap okumalarını tavsiye etti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Dirik, sınıfları dolaşarak, öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte bir süre sohbet ettikten sonra, “Sevgili çocuklar, sizler geleceğimizin teminatlarısınız, hayalinizdeki mesleklere kavuşmak istiyorsanız, hayalinizi gerçekleştirmek için derslerinize çok çalışmalısınız” dedi.


Dirik ayrıca, “Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının 2. döneminin hayırlı olmasını dilerim, hepinize başarılar” şeklinde konuştu.


CEMAL YILDIRIM

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.