Milli Eğitim Personeli Veda Yemeğinde Buluştu

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ağustos 2017 09:27
Milli Eğitim Personeli Veda Yemeğinde Buluştu
Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri, tayin olan iki çalışma arkadaşları için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü memurlarından Süleyman İlhan ve Mustafa Demirkaya'nın tayinlerinin çıkması sebebiyle Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cemre Pide salonunda düzenlenen veda yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Şube Müdürleri Osman Arıkoğlu ve Adem Özcan'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan memurlar ve personeller katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik yaptığı açıklamada, "İş arkadaşlarımızdan Süleyman İlhan ve Mustafa Ayhan Demirkaya'nın tayinlerinin çıkması sebebiyle iş yeri arkadaşlarımız ile veda yemeği yedik. Koçarlı Milli Eğitim Müdürlüğüne olan hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Allah yeni görev yerlerini hayırlı kılsın. Allah utandırmasın inşallah" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.