MS Hastası Beşiktaş'lıya Şampiyonluk Jesti

YAŞAM Haber Girişi : 29 Mayıs 2017 16:08
MS Hastası Beşiktaş'lıya Şampiyonluk Jesti
Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 10 yıl önce MS hastalığına yakalanarak yatağa mahkum olan koyu Beşiktaş taraftarına, Koçarlı'lı Beşiktaş taraftarları evinde ziyaret ederek şampiyonluğu kutladı.

"Sonradan değil, doğuştan Beşiktaş'lı olunur" diyen MS Hastası Adem Aslan "Rahatsızlığım nedeniyle Beşiktaş'ın maçlarını yatarak sadece TV'den izleyebiliyorum. Takımımızı şampiyon oldu çok mutluyum. Koçarlı'lı taraftar gurubumuz da beni unutmayarak şampiyonluğu benimle kutlamak istemişler. Beni çok mutlu ettiler" dedi.

Tıkla

EN BÜYÜK MUTLULUĞUM BEŞİKTAŞ'LI OLMAK

Rahatsızlığı hakkında bilgi veren fanatik Beşiktaş'lı olan MS Hastası Adem Aslan, "Doğuştan Beşiktaşlıyım, zaten sonradan değil, doğuştan Beşiktaşlı olunur. Bizde felsefe budur. Her şeye rağmen hayat felsefemiz siyah beyaz. Rahatsızlığımdan dolayı Beşiktaş maçlarına gidemiyorum. 10 Yıldır MS Hastasıyım. O yüzden Beşiktaş'ın maçlarını sadece TV'den izleyebiliyorum. En büyük amacımız ve gayemiz Beşiktaş'ın şampiyon olmasıydı ve şampiyon olduk. Koçarlı'lı Beşiktaş taraftar grubunun beni ziyaret etmesi çok ayrı bir duygu. Benim en büyük mutluluğum Beşiktaşlı olmaktı. Taraftarlarımızın yanımda olmaları beni daha çok gururlandırdı. Herkese teşekkür ederim" dedi.

EN BÜYÜK HAYALİ İMZALI FORMAYA SAHİP OLMAK

MS Hastası Koyu Beşiktaşlı Adem Aslan, en büyük hayalinin futbolcular tarafından imzalanmış Beşiktaş formasına sahip olmak olduğunu belirterek, maçlara gidemediğim için taraftar gurubu arkadaşlarımdan istedim. Onlarda maçlara her zaman gidemedikleri için sizlerin aracılığı ile Beşiktaş Kulübü Başkanımız Fikret Orman'dan bir imzalı forma istiyorum. Bu benim en büyük hayalim" dedi. 

TARAFTARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Beşiktaş'ın Koçarlılı taraftar grubu adına Uğur Uçaravcı yaptığı açıklamada, "Koçarlı'dan tanıdığımız ve gurur duyduğumuz Adem kardeşimizi gerçekten çok seviyoruz. Bizim Beşiktaş taraftarı için yapamayacağımız bir şey yok. Yeter ki elimizden gelsin. Adem'in ne kadar mutlu olduğu belli. Adem'in bizden istediği hayalini sizlerin sayesinde yerine getireceğiz inşallah " diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.