Negatif Enerjinin Hayatımıza Etkileri

İnsan bedenini çevreleyen elektromanyetik alanımız olan auranın birçok önemli fonksiyonu vardır.

Evrensel enerjiyi bedenimize alarak yaşamımızı idame ettirmemizi sağlayan enerjisel bir yapı bulunur.

Bu yapı aynı zamanda bedenimizin çevresini sarmalamış bir kalkan görevi görür.

Eğer sağlam ve güçlü bir auraya sahipsek dışarıdan bir hastalığın ya da negatif bir etkinin bize ulaşması zor olacaktır.Ancak auramız zayıflamış veya hasar görmüşse negatif enerjilere ve hastalıklara daha açık hale gelmiş oluruz. 

 Negatif enerji bulaşıcıdır. Eğer bulunduğumuz ortamda somurtgan veya asabi insanlar var ise bu kişilerin yaydığı negatif enerji ortamda bulunan tüm insanları huzursuz ve rahatsız edecektir ve kişinin yaydığı negatif enerji tüm kişilerde aynı olumsuz etkiyi gösterecektir.

Örneğin bir sabah kahvaltısında masaya oturan aile fertlerinden bir kişi olumsuz ruh hali gösteriyorsa diğer tüm aile üyelerinin bedenine olumsuzluklar yansıyacak ve o günü agresif geçirmelerine veya da iş ortamlarında gergin bir gün yaşamalarına sebebiyet verecektir.

Aynı şekilde bir iş ortamında işverenin moralinin bozuk olması çalışanların da enerjisel durumunu etkileyecek ve o iş günü olumsuz şekilde devam edecektir.

Bu ve bunun gibi çevresel veya sosyal tüm faktörler insanların birbirinin enerjisini etkilediğine dair örnek gösterilebilinir. 

Elle tutulamayan ve gözle görülemeyen bu enerji alanları eğer olumsuz ise hem bedenimizi hem de içsel, düşünsel ve fikirsel hallerimizi olumsuz etkileyebilir ve ilerleyen aşamalarda bazı hastalıklara bile sebebiyet verebilir.

Genel olarak bu tür olumsuz enerjilerin ruhsal ve psikolojik hastalıklara sebep verdiğini söyleyebiliriz. Buna istinaden yoğun vesvese, kuruntular ile olumsuz düşünceler, bedenimizin yaşam gücünü harcayarak enerji bütünlüğünü kuvvetimizi ve enerji yoğunluğumuzu azaltacak, negatif enerjimizi artıracaktır.
 
Negatif enerji yoğunluğu kişinin bedeninde arttığında kişide, 

*Ani sinir çıkışları 

*İçsel sıkıntı (olumsuz düşünceler) 

*Uyku düzensizliği (uyur uyanık yada aşırı uyku) 

*Gögüs kafesinde daralma (nefes alamıyormuş hissi) 

* Halsizlik ve yorgunluk 

Gibi durumlar meydana gelmesine neden olur.

Sonrasında kişinin Hayata bakış açısı tamamen olumsuz düşünceler ile dolup taşar ve sanki hiç kimse onu anlamıyormuş ve herkes tarafından dışlanıyormus hissi zihnine yerleşir. Kendisini güçsüz, güvensiz, başarısız ve çaresiz hisseder.. 

Kişinin bedeninden yaydığı olumsuz ve itici enerji bir çok psikolojik sorunun yanısıra önemli kişilik bozuklukları, depresyon hatta intihar eğilimi  dahilinde nasipsizlik ve kısmetsizlik, iş hayatında rızıksızlık, ev ortamında huzursuzluk gibi bir çok olumsuz hallere sebep olabilir..

Bir sonraki yazımızda POZİTİF ENERJİ yapısını sizlerle paylaşacağım. Sizlere faydalı olabilmek dileğiyle... Güzel bir hafta DİLERİM.

Parapsikoloji uzmanı Kadir Hasab