Personele Yangın Eğitimi Verildi

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ağustos 2017 09:29
Personele Yangın Eğitimi Verildi
Koçarlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline Temel Yangın Eğitimi ve kurum bünyesinde oluşturulan söndürme, kurtarma, ilkyardım ve koruma ekiplerine Acil Durum Ekipleri Eğitimi verildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından verilen eğitimlerde personellere uygulamalı olarak yangın söndürmenin nasıl yapılacağı da gösterilirken, personeller yangın söndürme tüpleriyle yanan alevlere müdahale ettiler.

ÖNCE EĞİTİM SONRA TATBİKAT

Koçarlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kurum çalışanlarına yangın eğitimi vererek personelini bilinçlendiriyor.  Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitimde, yangın söndürme teknikleri, ilk müdahalenin nasıl yapılacağı, yangına karşı anında müdahale, can ve mal kaybını önlemek amacıyla teorik olarak sunumlar ve görsellerle eğitim verildi. Ayrıca personele yangın çeşitleri konusunda da bilgi verilerek söndürme teknikleri gösterildi. Ekipler ve personel yangın tüplerini kullanarak meydana gelebilecek bir yangına nasıl müdahale edeceklerinin tatbikatını yaptılar.

"FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUZ"

Koçarlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Edip Yağan, gerçekleşen yangın eğitimi ve tatbikatı ile ilgili yaptığı açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Koçarlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline Temel Yangın Eğitimi ve kurum bünyesinde oluşturulan söndürme, kurtarma, ilkyardım ve koruma ekiplerine Acil Durum Ekipleri Eğitimi verildiğini ifade ederek, "Teorik ve uygulamalı yapılan eğitimlere ilçe müdürlüğünde görevli 13 personel katıldı ve personellerimiz eğitimlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Personel  yangın sonrası müdahaleler konusunda teorik ve pratik olarak bilgilendirmelerde bulunuldu ardından dışarıda yangın tatbikatını gerçekleştirdik. Personele faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.