Pideciden Şehit Yakınları ve Gazilere Ücretsiz Yemek

GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mart 2020 15:43
Pideciden Şehit Yakınları ve Gazilere Ücretsiz Yemek
Koçarlı İlçesinde Cemre Pide Salonu, şehit aileleri, gaziler ve anne adaylarına ücretsiz yemek imkanı sunuyor.

Koçarlı İlçesinde Cemre Pide Salonu, şehit aileleri, gaziler ve anne adaylarına  ücretsiz yemek imkanı sunuyor.

Tıkla


Vatan topraklarının bekası için şehit düşen ya da gazi olanlara Koçarlı ilçesinde de işletmeler vefa gösteriyor.


Koçarlı ilçesinde Cemre Pide Salonu, "Şehit yakınları ve gazilerden ücret almıyor. Toplumun her kesiminden destek gören bu davranış, şehit yakınları ve gazileri onurlandırıyor.


İşletmeci Alaattin Yamaç, İş yerine astığı “Bu İş Yerinde Şehit Aileleri, Gaziler ve Anne Adayların ücret alınmıyor” yazı ile şehit yakınları ve gazilere yönelik hassasiyeti ön plana çıkarıyor.


Koçarlı Habere yaptığı açıklamada, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet verdiklerini ve bu işi ticari beklentiyle yapmadıklarını belirtti.


Şehit haberlerine çok üzüldüğünü ifade eden Alaattin Yamaç, "Şehit haberini duyduğumda ağlıyorum. Esnaf teşkilatının bir parçası olarak bugün kepenklerimizi açabiliyorsak, ışıklarımızı yakabiliyorsak, iş, aş ve istihdam üretebiliyorsak şehit ve gazilerimiz sayesinde olduğunun farkındayız.


Gittiğimiz yerlerde İş yerlerinde, taksi arkalarında 'şehit yakınlarına ücretsiz' yazılarını gördüm. Ben o iş yerlerini ve taksicileri tebrik ediyorum. Oradan esinlenerek ben de böyle bir şey yapayım dedim. Şehit aileleri, gaziler ve yakınları gelsinler buradan ücretsiz yemek yesinler. Ben isterim bütün şehit yakınları, gaziler ve yakınları gelsinler, buradan ücretsiz, sınırlama olmadan yemeklerini yesinler" diye konuştu.


ANNE ADAYLARINI UNUTMADI

Şehit aileleri ve  gazilere yaptığı vefa örneği ile ilçede büyük takdir toplayan Cemre Pide Salonu İşletmecisi Alaattin Yamaç anne adaylarını da unutmadı. Anne adaylarının süreçlerinin önemli olduğunu dikkat çeken Yamaç, “Anne adayı kardeşlerimizin zaman zaman iş yerimizin önünden geçtiklerini görüyoruz. İnsanlık hali durumu olmayabilir o an yanında parası olmayabilir. Hiç çekinmeden bizim iş yerine gelerek istedikleri kadar istedikleri pide çeşitlerini hiçbir ücret ödemeden yiyebilirler”dedi. 









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.