Pınarcık Mahalle halkı yolların yapılmasını istiyor

GÜNCEL Haber Girişi : 12 Aralık 2022 09:48
Pınarcık Mahalle halkı yolların yapılmasını istiyor

Çulhalar Mahallesine bağlı Pınarcık mahalle halkı, bozuk olan yollarının yapılmasını istiyor.

Tıkla

 

Yağmur yağdığında araçların çalışmadığını ve yolların bozuk olmasından dolayı büyük sıkıntı çektiklerini söyleyen vatandaşlar soruna çözüm bulunması için yetkililerden yardım istedi.

 

Pınarcık mahallesinde yaşayan vatandaşlar, her yağmur yağdığında yolla ilgili olarak sorun ve sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Mahalleli, yolun bazı yerlerinde de yağışlar sonrasında çökmeler olduğuna dikkat çekti.

 

SOSYAL MEDYADAN SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTILAR

 

Yaşadıkları sıkıntıları sosyal medyadan Belediye Başkanına duyurmak isteyen Günsel Aydoğdu, Koçarlı Belediyesinin Kuşlarbeleni mahallesine taş döşeme paylaşımına, “Bizim mahalle ye de değer aslında Nedim Kaplan Koçarlı Belediyesi Koçarlı Sayfası’ Koçarlı Çulhalar pınarcık mahallesi olarak bekliyoruz belediye başkanı talimat versede yapılsa diye”seslerini duyurmaya çalıştı.

 

YETKİLİLERE DEFALARCA SÖYLEDİK

 

Yaklaşık 50’ye yakın hane olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Bu yolla ilgili olarak yetkililere bilgi verdik. Yapılması için çaba sarf ettik. Ancak yol yapımı ile ilgili olarak hiçbir çalışma yapılmadı. Biz yolumuzun yapımında parke ya da asfalt dökülmesini istiyoruz. Bu yolda göçükler meydana geliyor. Bunun da önlenmesini gerekiyor." dedi.