Rakibim İki Belediye Başkanı ve Ekibiydi

SİYASET Haber Girişi : 15 Aralık 2017 14:24
Rakibim İki Belediye Başkanı ve Ekibiydi
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Koçarlı İlçe Başkanlığı seçimlerinin ardından Eski başkan Mehmet Değirmenci, seçim sürecinde ekibi ile birlikte yaşadıklarını anlattı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Koçarlı İlçe Başkanlığı seçimlerinin ardından Eski başkan Mehmet Değirmenci, seçim sürecinde ekibi ile birlikte yaşadıklarını anlattı.

Tıkla

Hakan Akın'ın rakibi olmadığını belirten Değirmenci, "Benim rakibim 2 Belediye Başkanı ve ekibiydi" dedi.

Genel Kurulda 52 oy alarak büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Eski CHP İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci, "Bugüne kadar Genel ve Yerel seçimlerde ekibim ile birlikte başarılı sonuçlar alarak büyük zaferlere imza attık. Hiçbir partilimize boyun eğdirmedik. Son yapılan genel kurulda 116 delegenin 112'si oy kullandı. Bu durum ilçemizde partimizin önemli bir yere geldiğini gösteriyor. Duyarlı olan delegelerimizi kutluyorum" dedi.

"RAKİBİM İLE HİÇBİR ZAMAN SORUNUM OLMADI"

10 Aralık tarihinde eski belediye düğün salonunda gerçekleşen Genel Kurulda 2 aday olarak ilçe başkanlığı yarışına girdiklerini ifade eden Mehmet Değirmenci, "Ben ve Hakan Akın başkanlık yarışına girerek tatlı bir süreç yaşadık. Bunlar tatlı bir yarıştır, hiçbir zaman rakibim ile sorunum olmadı" dedi.

"BENİM RAKİBİM 2 BELEDİYE BAŞKANI VE EKİBİYDİ"

Rakibinin görünürde Hakan Akın olduğunu ancak asıl rakiplerinin farklı olduğunun altını çizen Eski Başkan Mehmet Değirmenci, "Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütün talimatlarına rağmen bu genel kurulda benim rakiplerim 2 Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, daire amirleri, müdürleri, ASKİ , AYBA artı delegelerimize verilen vaatler ve yapılan tehditlerdir. Ben bunlara rağmen 52 oy aldım. Ama onlar seçimi 60 oy alarak kazandı. Bu kadar kişiye rağmen 52 oy almam benim ve ekibimin büyük bir başarısıdır" şeklinde konuştu.

"KİMSENİN DELEGEYİ AĞLATMA HAKKI YOKTUR"

Seçim süreci içerisinde bir çok sıkıntı ile karşılaştıklarını belirten Değirmenci, "Asıl beni üzen, güvendiğim bir delegemin gece saat 03:15'te beni arayarak başkanım sana oy vereceğime söz vermiştim ama sana oy veremeyeceğim diyerek ağlaması oldu. CHP köklü bir partidir. Kendi içimizde her türlü yarışı yaparız ama hiçbir CHP'linin, delegesini ağlatmaya hakkı yoktur" dedi.

"KAMUOYUNA KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTILAR"

Eski CHP İlçe Başkanı Mehmet Değirmenci, konuşmasına şöyle devam etti, "Seçimlerde üzerimize o kadar oyunlar oynandı ki salon parası almadan bize salon teslim etmediler. Saat: 16:49'da vezneye giderek bin TL salon parası yatırdım. Önemli olan burada parayı yatırmak değil, amaçları salonu açmamak ve Cumhuriyet Halk Partisini ve Mehmet Değirmenci'yi bir salon dahi ayarlayamadı diye kamuoyunun karşısında küçük düşürmekti" 

BİZLER CHP'NİN NEFERLERİYİZ

Değirmenci, Genel Kurulda seçilen yeni İlçe Başkanı Hakan Akın'ı ve ekibini de tebrik ettiğini ifade ederek, "Umarım ilçemiz için hayırlı ve başarılı olurlar. Bizim partimizde küskünlük olmaz. Ben ve ekibim CHP İlçe Başkanlığı tarafından verilecek bütün görevleri bugünden itibaren aynı azim, coşku ve kararlılıkla yapmaya hazırız. Bizler CHP'nin neferleriyiz. Kırılırız ama asla eğilmeyiz" şeklinde konuştu. Şener Alevci / Özel Haber

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • deniz 15 Aralık 2017 00:00

    partiyi bu hale düşürenlerin Allah belasını vermeyecekse benim belamı versin .Nedir bu rezillik memleket elden gidiyor beyler hanımlar koltuk sevdasında,lanet olsun böyle siyasete!!!