Sel mağduru esnaf yaralarını sarıyor

YAŞAM Haber Girişi : 14 Haziran 2017 12:39
Sel mağduru esnaf yaralarını sarıyor
Dün gece yaşanan sel felaketinin ardından Koçarlı sanayisinde su basan dükkanlar bu gün temizliğe başladı.

En çok marangoz esnafının zarar gördüğü Koçarlı ilçesinde Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Yaman ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın sanayi esnafını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundurlar.

Tıkla

Esnafın her zaman yanında olduklarını ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Öztürk, "Yağmur suyu hattını yenileceklerini belirterek, bizlerden bir isteğiniz olduğunda her zaman arayabilirisiniz" dedi.

Esnafın yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Yaman,iş yerlerinde  zarar tespiti yapıyoruz. Gereken neyse esnafımız için elimizden geleni yapacağız dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Esnafın yaralarını sarmak için kooperatif olarak çalışmaların başladığını ifade ederek, "Zarar gören esnafımızı tespit ediyoruz. Kooperatif olarak esnafımızın ne zararı varsa destek olmaya hazırız" dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.