Soruyu Bilen Hediyeyi Kaptı

EĞITIM Haber Girişi : 18 Aralık 2017 12:35
Soruyu Bilen Hediyeyi Kaptı
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ziyaret ettiği İmam Hatip Ortaokulunda sorduğu soruları doğru yanıtlayan başarılı öğrencileri hediye yağmuruna tuttu.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ziyaret ettiği İmam Hatip Ortaokulunda sorduğu soruları doğru yanıtlayan başarılı öğrencileri hediye yağmuruna tuttu.

Tıkla

Kaymakam Çelik, gittiği mahalle ve köy ziyaretlerinde okullara da uğrayarak öğrencilerle tanışıp sıkıntılarını ve isteklerini dinliyor. Son olarak ilçe merkezinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu'na ziyarette bulunan Kaymakam Çelik, sınıflarda eğitim gören öğrencilerin derslerine girerek öğrencilerle sohbet etti. Sınıflarda öğrencilere sorular sorarak başarılı öğrencilere hediyeler veren Çelik, ilçedeki eğitim seviyesini daha da yükseltmek için yaptığı çalışmalar da ilçe halkı tarafından beğeni topluyor.

HEM EKSİKLİKLERİ TESPİT EDİYOR HEM DE ÖĞRENCİLERİ MOTİVE EDİYOR

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının ortalarında, eksiklikleri yerinde tespit etmek ve öğrencileri motive etmek amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde öğrenciler ile yakından ilgileniyor.

Merkez İmam Hatip Ortaokulunda öğretmenler ve öğrenciler ile buluşan Kaymakam Çelik, okul müdürü Ali Tokgünaydın ile karşılanmasının ardından sınıfları gezerek öğrenciler buluştu.  Öğrenciler ile birlikte okul sıralarında oturan Kaymakam Çelik, öğrenciler bir süre sohbet etti.

SORULARI BİLDİLER HEDİYELERİ ALDILAR

Daha sonra sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin sıkıntılarını da dinleyen Kaymakam Çelik, öğrencilerin bilgi ve birikimlerini ölçmek için sorular sordu. Öğrenciler sorulan soruları yanıtlamak için el kaldırırken, soruları cevaplayan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Kaymakam Çelik Sınıflarda öğrenciler ile ilgilenmesinin ardından daha sonra öğretmenler odasında Öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinleyen Çelik, "Siz öğretmenlerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. Devlet olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sorunlarınızı çözmek için buradayız. Sizin kapınızın bize açık olduğu gibi, bizim de kapımız en değerli varlıklarımız olan öğretmenlerimize açıktır" dedi.

Öğretmen ve öğrenciler ise, ziyaretten ötürü memnun olduklarını dile getirerek Kaymakam Çelik'e teşekkür ettiler.

AMACIMIZ EĞİTİM KALİTEMİZİ ARTTIRMAK

Kaymakam Fırat Çelik okul ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklama da Okul ziyaretlerindeki amacın eğitim kalitesini arttırmak olduğunu ifade ederek, "Ayrıca okullarımızın ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit etmektir. Öğrenciler ile birebir yakınlaşmak, öğrencilerin okula olan adaptasyonunu sağlamaya yardımcı olmak için okul ziyaretlerimizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde Kaymakam Çelik'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, İlçe Emniyet Amiri Hakan Narlıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Şencan, İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Özcan ve Okul Müdürü Ali Tokgünaydın eşlik etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.