Tavuk çiftliğinde anneler gününe özel çekiliş yapıldı

YAŞAM Haber Girişi : 16 Mayıs 2017 15:47
Tavuk çiftliğinde anneler gününe özel çekiliş yapıldı
Aydın'ın Koçarlı İlçesinde 3 yıl önce kurduğu tavuk çiftliğinde anneler gününe özel çekiliş yapıldı.
Aydın'ın Koçarlı İlçesinde 3 yıl önce kurduğu tavuk çiftliğinde anneler gününe özel çekiliş yapıldı. Sosyal medya hesabı üzerine yapılan çekilişe Türkiye'nin her köşesinden 500 anne katıldı. Çekilişte hediyeler İstanbul, İzmir ve Aydın'a çıktı.
Cincin Mahallesinde kendi imkanlarıyla kurduğu Nar Bahçesi adı altındaki tavuk çiftliğindeki tavukları 'kızları' diyerek hitap eden ve onlara çocukları gibi gören Ziraat Mühendisi Havva Girişken (46) anneler gününe özel sosyal medya üzerinden organize ettiği çekilişe 500 anne katıldı. Havva Girişken, "Anneler Günü'ne özel ilk kez bir çekiliş yaptık. Sosyal medya hesabımdan yorum ve beğeni yaparak Türkiye'nin çeşitli illerinden 500 anne katıldı. Çekilişi bizleri ilk haber yapan gazeteci arkadaşımız Şener Alevci'ye yaptırdık. Yapılan çekiliş İstanbul'da henüz yeni anne olan Mimar Özlem Unkapan, İzmir'den Ziraat Mühendisi Meslektaşım olan Ayşen Aytekin  ve son hediyede Aydın'da nar bahçesi yumurta tüketicisi Esin Kızılkaya'ya çıktı. Çok yoğun bir ilgi oldu. Hediyelerimizi annelerin adreslerine yollayacağız. Güzel bir etkinlik oldu. Katılan herkese teşekkür ediyoruz. Nar Bahçe'nin 'kızları' gelecek yıllarda daha farklı bir etkinliğe sahne olacak" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.