Ticaret Borsası Seçim Stardını Koçarlı'dan Verdi

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Ağustos 2017 13:24
Ticaret Borsası Seçim Stardını Koçarlı'dan Verdi
Aydın'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı borsa ve odalarda, seçim heyecanı başlarken, Aydın Ticaret Borsası 1 Ekim tarihinde yapılacak olan seçim çalışmalarına Koçarlı'dan start verdi.


Tıkla

Seçim çalışmalarına ilk olarak Koçarlı'lı üyeleri ziyaret ederek başlayan Aydın Ticaret Borsası meclis üyelerinin ilk durağı Ramazan Aydın oldu.

Koçarlı'da gerçekleşen seçim ziyaretlerine Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Kazım Günaydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Ülgen, Yakup Er, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Mehmet Ali Avcu, Mustafa Akdam ve Rıza Uyar katıldı.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel ziyarette yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına Koçarlı'dan başladıklarını belirterek, "1 Ekim 2017 tarihinde yapacak oldukları seçim için çalışmalarına start verdik. İlk durağımız Koçarlı oldu ve Koçarlı'daki üyelerimiz, meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.