Türkiye'nin En Genç Yapımcısı Koçarlı'yı Tercih Etti

GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ağustos 2017 13:15
Türkiye'nin En Genç Yapımcısı Koçarlı'yı Tercih Etti
Türkiye'nin en genç Yapımcısı olan Bülent Durgun yeni sinema filmi için Aydın'ın Koçarlı ilçesini tercih etti.

Yeni çekecek oldukları sinema filmi projesi için Koçarlı'ya gelen Yapımcı Bülent Durgun, Koçarlı'nın adeta doğal bir film platosu olduğunu ifade ederek, alışılmışın dışında bir komedi filmi için yakın zamanda çekimlere başlayacaklarını söyledi.

Tıkla


Koçarlı'da ilk olarak Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik'i makamında ziyaret eden Yapımcı Bülent Durgun, aynı zamanda hemşerisi olan Kaymakam Çelik'e Koçarlı'da çekmeyi planladıkları yeni film projeleri hakkında bilgi verdi.


Üsküdar Film Yapımı Sahibi ve TRT 1' de yayınlanan "Hayat Çizgisi Suriye" filminin dinamik, genç ve ünlü yapımcısı Bülent Durgun Koçarlı İlçesinin film açısından uygun bir yer olduğunu belirterek, bu süreçte vermiş olduğu destekten dolayı Kaymakam Çelik'e teşekkür etti.


Genç yönetmenin sinema filmi için Koçarlı'yı seçmelerinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Kaymakam Fırat Çelik, "Çekilecek olan bu filmin İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim" dedi.


Aynı zamanda Hemşerisi ve arkadaşı Ünlü yapımcı Bülent Durgun'a yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Çelik, Durgun'a başarı dileklerinde bulundu.


ÜNLÜ OYUNCULAR KOÇARLI'YA GELECEK


Sinema severlere alışılmışın dışında bir komedi filmi çekeceklerini ifade eden Genç ve Başarılı yapımcı Bülent Durgun "Sinema severlere hem Koçarlı'yı tanıtacağız hem de komedi filmimizle güldüreceğiz. Filmimizde ekranda görülen sevilen yüzlerle çalışacağız. Ünlü oyuncular Koçarlı'ya gelecekler ve eminiz ki Koçarlı halkı bizi ve tüm ekibimizi en iyi şekilde misafir edecekler. Dediğimiz gibi filmimiz hem alışılmışın dışında Absürt komedi hem de bu komedinin içerisinde ünlü oyuncular yer alacak. Aynı zamanda yöre halkından seçeceğimiz kişilerde filmimizde rol alacaklar. Üsküdar Yapım Şirketi olarak çekecek olduğumuz filmimizin yönetmenliğini birçok dizi ve film'in yönetmenliğini yapmış olan "Parmaklıklar Ardında", "Zeytin Dalı", "Hayat Türküsü"  adlı projelerden tanıdığımız Hakan Gürtop üstlenirken, senaryo ise kalabalık bir ekip tarafından hazırlandı. Hakan Gürtop yapacak. Bir komedi filmi formatında çekilecek projede ünlü oyuncuların yanı sıra Koçarlı'lı vatandaşlarda yer alabilecek" dedi.


KAYMAKAM ÇELİK'İN DAVETİ ÜZERİNE KOÇARLI'YA GELDİK


Ünlü Yapımcı Bülent Durgun, Koçarlı'da film çekmeye karar verme konusunu ise şu şekilde anlatıyor, "Geçtiğimiz aylarda Aydın'a geldiğimde, Hem hemşerimiz hem de arkadaşımız olan sayın Kaymakamımız Fırat Çelik beyi ziyaret ettik. Daha önce Koçarlı'yı bilmiyorduk ve hiç gelmemiştik. Kaymakamımızı ziyarette Koçarlı'yı gezdik ve hoşumuza gitti. Kaymakamımızla da Koçarlıda  film çekimini değerlendirdik ve memnun olacaklarını ifade etti. Bizde kolları sıvadık ve çalışmalara başladık. İnşallah kısa bir zaman sonra çekimlere başlayacağız" dedi.


ÇEKİMLERİN 10 AĞUSTOS'TA BAŞLAMASI PLANLANIYOR


Bu filmimizi farklı bir şehirde çekmeyi planlarken Kaymakamımızın önerisi üzerine Koçarlı'da çekmeye karar verdik diyen Yapımcı Bülent Durgun, "İnşallah çekimlerimize 10 Ağustos gibi başlamayı planlıyoruz. Tüm eksiklerimizi tamamlayıp ilk ekibimizi Koçarlı'ya göndereceğiz ve setin kurulacağı alanları belirledikten sonra tüm ekibimizle Koçarlı'ya gelip çekimlerimize başlayacağız. Filmi tamamlamak için eğer ki bir aksilik yaşanmaz ise 21 günde çekimlerimizi bitirmeyi planlıyoruz. Çekimlerle birlikte neredeyse 1 aylık bir süre zarfında oyuncularımız ve tüm ekibimizle Koçarlı'da olacağız. Film projemizi İstanbul ve farklı illerde çekmeyi planlıyorduk. Sayın Kaymakamımız hemşerimiz Fırat Çelik bey Koçarlı'da böyle bir proje gerçekleştirmem konusunda öneride bulundu. Ben de bu fikre sıcak baktım ve Koçarlı'nın önde gelen isimleriyle fikir alışverişinde bulundum. Çünkü hiç bilmediğim bir yer burası. Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi ve Şoförler Odası Başkanı İlker Aşkın beyi, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman beyi ve Koçarlı-Bağarası Sulama Birliği Başkanı Nedim Kaplan beyi ziyaret ederek. Sivil toplum örgütlerimizle görüştük ve olumlu yanıt aldık. Aynı zamanda Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger'i Makamında ziyaret ettim. Koçarlı ilçesinde çekeceğimiz yeni sinema filmimiz ile ilgili de bilgi verdim. İlgilerinden dolayı Sayın Valimize de teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.


ÜSKÜDAR YAPIMI ANLATTI


Türkiye'nin en genç Yapımcısı olan başarılı yapımcı Bülent Durgun, kendi Yapım şirketi olan Üsküdar Yapım hakkında da bilgi vererek şunları söyledi, "Türk sinema, reklam ve dizi sektörlerine yaptığımız projeler ve senaryolar ile Televizyon Kanallarının  güvenlerini kazanarak, en güvenilir yapım şirketlerinin arasında yerimiz aldık. Zamanımızın tümünü sektörümüze hizmet vermenin yanı sıra, yeteneklerimizi geliştirmek, iyi projelerde hep birlikte çalışmak için harcıyoruz. Sektörde, dürüstlük ve prensiplerinden ödün vermeyen yapım şirketimiz, seyircileri yanıltmadan detayları atlamadan, doğru oyuncuyu doğru projeyle buluşturması konusunda almış olduğu takdirlerle övünerek zaman kaybetmek yerine, Türk sinema, dizi ve reklam sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak yeni yüzleri kadrosuna katarak, eğitimli profesyonel projeler üretmeye ve uygulamaya devam etmektedir." 

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.