Yıllardır beklenen yol yapılıyor"> Yıllardır beklenen yol yapılıyor"> Yıllardır beklenen yol yapılıyor">

Yıllardır beklenen yol yapılıyor

YAŞAM Haber Girişi : 16 Mayıs 2017 16:28
<font color=Yıllardır beklenen yol yapılıyor" />
Koçarlı İlçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve çevre mahallelerin geçiş güzergahı olan yol, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi ortak çalışması sonucunda yapılıyor
Koçarlı İlçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve çevre mahallelerin geçiş güzergahı olan yol, 
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi ortak çalışması sonucunda yapılıyor.Atatürk Mahallesi'nin ve çevre köylerin uzun 
yıllardır en büyük
 sorunu olan yol 
sorunu artık çözüme kavuşuyor, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini dinledi.

ATATÜRK MAHALLESİNİN EN BÜYÜK SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Atatürk Mahallesinin ve çevre mahallelerin en büyük sorununu çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Öztürk; "yol çalışması en önemli önceliğimiz, halkımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlamak için, merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin ilçemizin genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, Atatürk Mahallemizin de yıllardır en büyük sorunu olan yol sorununu da artık bitiriyoruz. Mahalle halkımıza şimdiden hayırlı olsun. Düğün salonumuz da hızla tamamlanıyor, çok yakın zamanda hizmete açacağız. Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Koçarlı'ya kalıcı hizmetler sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

BAŞKAN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

İlçe merkezi ve mahallelerde yatırımlara devam eden  Koçarlı Belediyesi, Atatürk Mahallesi Düğün Salonu İnşaatı Tamamlanıyor.
Göreve başladığı günden itibaren mahallelerin eksiklerini gidermeye çalışan Başkan Öztürk, yapımına başlanan Atatürk Mahallesi Düğün Salonu inşaatınıda yerinde inceledi.  

VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRDİK

Verdiği bir seçim sözünü daha yerine getirdiğini belirten Başkan Öztürk, "Düğün salonu Atatürk Mahallemizin önemli bir ihtiyacı, biz de seçim zamanı bunun sözünü verdik, şimdi verdiğimiz sözü tutuyoruz, düğün salonumuzun inşaatını çok kısa bir sürede tamamlayacağız. Artık vatandaşlarımız rahatlıkla tüm cemiyetlerini yapabilecekler. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun." diye konuştu.
Mahalle halkının yıllardan beri önemli bir ihtiyacı olan yol ve düğün salonu için Atatürk Mahalle Muhtarı Ali Zaynık, mahalle halkı adına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ve Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'e teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.