Yöneticiler AK Parti Koçarlı İlçe Binasına Kilit mi Vurdu?

SİYASET Haber Girişi : 23 Haziran 2017 13:35
Yöneticiler AK Parti Koçarlı İlçe Binasına Kilit mi Vurdu?
Ak Partili Sabancı Bu Duruma Sitem Etti

Basında yer alan Koçarlı Ak Parti İlçe Teşkilatı binasının kapalı tutulduğu, vatandaşların dertlerini anlatacakları yönetici bulamadıkları iddialarına Ak Partililer Sosyal medya üzerinden veryansın etti.


Aydın'da yayın yapan Ses Gazetesinden Abdurrahman Fırat ve Murat Tan'ın haberine göre "Kapısında Başbakan Binali Yıldırım'ın halen Genel Başkan olarak yazılı posterinin bulunduğu AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı, yeniden genel başkan olduktan sonra partisiyle ilgili 'Metal yorgunluğu var' tespitinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı adeta doğrular nitelikte" şeklindeki haber sonrası Ak Partiler İlçe Başkanlığı binasının kapalı olması ve Koçarlı İlçe Teşkilatının görevini yerine getirmemesi dolayısıyla İlçe Başkanının görevden alınmasını isteyerek, Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen'e karşı görevden alamıyorsa kendisinin de istifa etmesi gerektiğini ifade ettiler. 


VATANDAŞ BU SORUNA ÇÖZÜM BULUNSUN İSTİYOR

Haberde, "Koçarlılı kimi partililerle esnafların, bir süredir ilçede semt pazarının kurulduğu Pazartesi günü dahi açılmadığını öne sürdüğü AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı binasının haftanın her günü kapalı tutulduğu ve vatandaşların dertlerini anlatacakları yönetici bulamadıkları iddialarıysa akıllara, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti teşkilatlarıyla ilgili 'Metal yorgunluğu var' tespitini getiriyor" ifadelerine yer verilirken ayrıca "Cumhurbaşkanı Erdoğan parti teşkilatlarından sahur ve iftar vakti dahi çat kapı ziyaretler gerçekleştirmesini isterken, Koçarlı'da ilçe binasının bir süredir bir türlü dahi açılmamasına anlam veremediklerini öne süren kimi partililerse, AK Parti'li üst düzey yöneticilerden de soruna çözüm bulunmasını istiyor" şeklinde açıklamalar yer aldı.


KOÇARLI'LI SABANCI SOSYAL MEDYADAN SİTEM ETTİ


Ak Partili Levent Sabancı, özelikle memleketi Koçarlı olmasından dolayı haber sonrası kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İl Başkanı Ömer Özmen ve İl yöneticilerine sitem etti.


Levent Sabancı kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi, "Koçarlı ilçe Başkanı, İl Başkanı ve ilçe Başkan Yardımcılarına ağza alınmayacak sözler söyleyip parti binasına da kilidi vurdu. İl Başkanı Sayın Özmen İlçe Başkanını görevden almayı beceremiyorsan sende istifanı  ver mesleğine devam et. Şu Aydın'da Ak Partiyi ne hallere düşürdünüz. Akşama nerede iftar yapacağız diye düşüneceğinize teşkilatlar tel tel dökülüyorlar siz teşkilatları düşünün. Gerçi sizin hoşunuza gittiyse yediğiniz sinkaflı sözler bizim size diyecek bir sözümüz yok. Biz bunları yuttuk midemiz kaldırdı yinede bu koltukta  da otururuz diyorsanız söylenecek söz yok size. Allah yolunuzu açık etsin. Her önüne gelen size bundan sonra her şey söylerse susup koltuklarınızda oturacaksınız."


Levent Sabancı'nın yaptığı paylaşım sonrası ise Ak Parti İl Teşkilatı ve Koçarlı İlçe Teşkilatının cevabı partililer ve vatandaşlar tarafından beklenirken, İl Başkanı Ömer Özmen'in ve İlçe Başkanı Serkan Yılmaz'ın bu konudaki açıklamalarının ne olacağı ise merakla bekleniyor.

Haber : Cemal YILDIRIM





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.